Torna la 10K FACSA als carrers de Castelló

Tan sols queden tres mesos per al tret de sortida de la 10K FACSA Castelló que, al costat de la prova de 42 quilòmetres, es desenvoluparà el pròxim 27 de febrer de 2022. Després d’una edició en la qual es va haver d’apostar pel format virtual, la carrera popular per excel·lència del calendari esportiu castellonenc torna amb la seva essència habitual.

L’empresa que gestiona el servei d’abastiment d’aigua potable de Castelló, FACSA, porta donant suport a la carrera cinc edicions, inclòs aquest pròxim any, en el qual, després del recent acord que han aconseguit totes dues entitats, tornarà a ser impulsora d’una prova que situa a Castelló com a referent del running, especialment per als corredors i corredores populars.

Des del servei d’abastiment de Castelló, atès que mantenir un adequat percentatge d’hidratació corporal durant l’exercici físic pot arribar a ser vital, recorda als corredors i corredores que tenen al seu abast fonts d’aigua potable filtrada per osmosis inversa repartides per tota la ciutat perquè puguin recuperar-se i reposar tot el líquid perdut en els seus entrenaments o en la carrera. En aquest sentit, l’organització de la carrera -el Club d´Atletisme Running Castelló i el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Castelló- ha publicat recentment al seu web una sèrie de plans d’entrenament adaptats a diferents objectius de carrera.

Les inscripcions per a participar estan disponibles a un preu reduït fins a acabar l’any. Per a més informació i inscripcions: www.maratonbpcastellon.com/10k-facsa